Det er masse ting her! Du bør nok rulle litt nedover!


Last ned Liberty Pass

Picture
Har du tenkt til å kjøpe deg Pokémon Black Version eller Pokémon White Versionmed en gang de lanseres? Da er det i så fall bare å koble seg online og allerede da delta på den første online-eventen til spillene! Det første som kan lastes ned er Liberty Pass. Med denne billetten får du tilgang til en spesiell øy hvor du møter og kan fange den legendariske Pokémon Victini!

Victini er den aller første Pokémon som er både Fire- og Psychic-type, i tillegg til at den har det ganske uvanlige nummeret #000 i Unova-dexen! Victini er kun tilgjengelig dersom du har Liberty Pass, så ikke gå glipp av den! Victini er klassifisert som en Victory Pokémon, og det sies at den skaper en ubegrenset mengde energi som den deler med andre. Victinis unike og eksklusive Victory Star-evne øker ikke bare dens egen Accuracy-stat, men øker den for alle Pokémon som du har ute i kamp! Victini er derfor et must, spesielt i Triple Battles!

Liberty Pass kan bare lastes ned online til Pokémon Black Version og Pokémon White Version via Nintendo Wi-Fi Connection mellom 4. mars og 22. april! Ikke gå glipp av denne sjansen!!Hvordan motta Liberty Pass:
Dette trenger du:
 • En Nintendo DS/DS Lite/DSi/DSi XL
 • Et eksemplar av Pokémon Black Version eller Pokémon White Version
 • Bredbåndstilkobling
1. Start opp spillet og vent til tittelskjermen dukker opp. Trykk så på skjermen slik at du får opp hovedmenyen der det står "CONTINUE", "NEW GAME" og så videre. Velg "MYSTERY GIFT". På neste skjerm velger du "RECIEVE GIFT", "GET VIA NINTENDO WFC" og til slutt bekrefter du med "YES". I Pokémon Black Version og Pokémon White Version kan dette gjøres selv før du har startet spillet. Du trenger altså for eksempel ikke spille en stund for å motta Pokédex først.


2. Nå har du fått et nytt Wonder Card som du kan ta med til nærmeste Pokémon Center. Snakk med leveringsmannen som står til venstre for døren, og han vil gi deg Liberty Pass.

3. IKKE GLEM Å LAGRE SPILLET DITT!

4. Med Liberty Pass trygt i vesken, så reiser du til Castelia City. Gå til kaien lengst vest i byen og snakk med damen som står foran båten. Med Liberty Pass får du gå ombord og reise til en spesiell øy. Beseir Team Plasma som befinner seg her, gå inn i fyrtårnet og gjør deg klar til en heftig kamp mot Victini. Og husk, du må fange den selv!!! Og det er sikkert lurt å lagre spillet før du starter kampen.


5. Og selvsagt må du huske å lagre spillet ditt straks du har fanget Victini.

NB! Liberty Pass kan kun lastes ned én gang per spillkort, og du kan bare fange Victini én gang.

Du kan besøke den offisielle hjemmesiden for denne online-eventen HER(Kopiert fra www.pokemon.no)Fang Celebi

Picture
Fra og med 14. februar og til og med den 3. mars i år kan du fange Celebi hos landets GameStop-, SpaceWorld og TOYS"R"US-butikker! Men vær oppmerksom på at noen butikker kan kreve at du forhåndsbestiller Pokémon Black/White Version før du får lov til å laste ned Celebi, så forhør deg hos dine lokale butikker om hvordan de planlegger å gjøre det.

Celebi kan bare lastes ned til Pokémon Diamond Version, Pokémon Pearl Version, Pokémon Platinum Version, Pokémon HeartGold Version og Pokémon SoulSilver Version. Har du to eller flere spill kan du selvsagt laste ned en Celebi til hvert spill, men det er kun mulig å få én Celebi per spill.

For å kunne motta Celebi må du ha spilt så langt i spillet at du har fått Pokédex, og du må passe på at du ikke har flere enn maks to Wonder Cards. Pass på at du har gjort dette før du drar til butikken for å laste ned Celebi. Helt nederst på siden finner du flere detaljer.

Møt Zorua!Denne Celebi er spesiell på flere måter, ja den er kanskje den mest spesielle Pokémon du noensinne har lastet ned! Dersom du overfører Celebi til Pokémon Black Version eller Pokémon White Version via en spesiell funksjon i spillene, så vil du få sjansen til å møte en Pokémon kalt Zorua. Denne kan ikke møtes på andre måter i spillene, og låses kun opp ved å overføre Celebi fra et av de tidligere Nintendo DS-spillene. Celebi er en av ytterst få spesielle Pokémon som kan overføres til Pokémon Black Version eller Pokémon White Version FØR man har rundet spillet for første gang!

Dette må du ha med til butikken
 1. En Nintendo DS-konsoll (Nintendo DS, Nintendo DS Lite, Nintendo DSi eller Nintendo DSi XL)
 2. Minst ett av følgende spill: Pokémon Diamond Version, Pokémon Pearl Version, Pokémon Platinum Version, Pokémon HeartGold Version eller Pokémon SoulSilver Version. Spillene må være europeiske med engelsk språk! En europeisk versjon kjenner du igjen på CE-merket på spillet.
Dette gjør du for å få Celebi i butikken
 1. Start spillet.
 2. Velg "MYSTERY GIFT" i hovedmenyen
 3. Velg "RECEIVE GIFT"
 4. Velg "GET VIA WIRELESS"
 5. Velg "YES" og vent til spillet har koblet seg til.
 6. Velg "YES"

  Et Wonder Card kommer nå til å bli lastet ned til spillet ditt. Når du har fått dette, så trenger du ikke være i butikken lenger. De siste stegene kan du gjøre når du vil, for eksempel hjemme.

 7. Pass på at du har minst én ledig plass i Party (altså at du har med deg maks fem Pokémon).
 8. Gå til et valgfritt Poké Mart (butikken i spillene med blått tak) hvor du enn vil.
 9. Snakk med leveringsmannen kledd i grønt foran disken inne i Poké Mart.
 10. Han kommer til å gi deg en Celebi dersom du har ledig plass i Party.
 11. HUSK Å LAGRE SPILLET DITT!!!

Gratulerer, du har nå en Celebi! Lykke til og ta godt vare på den!

Greit å viteKun én Celebi per spill! Det går bare an å få én Celebi per spill. Etter at du har lastet ned Celebi, så er det ikke teknisk mulig å laste ned en ny, selv om du slipper den fri eller bytter bort den du nettopp har fått. Den eneste måten å få en ny Celebi i samme spill på er å slette lagringsfilen og starte helt på nytt.

Celebi kan ikke byttes via GTS! Denne Celebi kan ikke byttes via GTS (Global Trade Station). GTS er en onlineportal hvor Pokémonspillere kan bytte Pokémon med hverandre.

Problemløsning
Dersom du ikke klarer å laste ned Celebi selv om du har fulgt stegene over, så sjekk disse punktene:

Har du fått Pokédex? For å få Celebi er du nødt til å ha fått Pokédex i spillet. Pokédex får du helt i starten av spillet, som oftest innen 20 minutter inn i eventyret. Om du ikke har Pokédex enda, så må du spille spillet til du har fått det.

Har du færre enn tre Wonder Cards? Et Wonder Card er en digital kupong som du får via kampanjer slik som for eksempel denne her. Du kan ikke ha mer enn maks to Wonder Cards for å få Celebi. Dersom du har tre Wonder Cards, så må du slette minst ett av dem. Dette gjør du ved å velge "MYSTERY GIFT" fra hovedmenyen og deretter "CHECK CARD". Velg et kort, trykk på A-knappen én gang og velg deretter alternativet "TRASH" før du bekrefter valget for å slette et Wonder Card. Pass på at du IKKE sletter et Wonder Card dersom du ikke har hentet den gjenstanden eller Pokémon som det gir fra et Poké Mart først.

Er konsollen satt til engelsk språk? Dersom du har valgt et annet språk, så må du endre innstillingene i Nintendo DS-konsollen. Dette gjøres i innstillingsmenyen til Nintendo DS.

Er trådløs kommunikasjon påslått? Dersom du benytter deg av en Nintendo DSi eller Nintendo DSi XL, så må du passe på at konsollens trådløse kommunikasjon er slått på. Dette gjør du ved å gå inn i systeminnstillingene og se til at valget "Wireless Communications" er satt til ON. (Kopiert fra www.pokemon.no)


Last ned Raikou, Entei og Suicune til ditt Pokémon-spill

Picture
De legendariske Pokémon Raikou, Entei og Suicune er like unnvikende som de er mektige, men nå kan du spore opp hver og en av dem takket være en spesiell onlineevent via Nintendo Wi-Fi Connection.

Ikke bare er disse Pokémon Shiny - som vil si at de har en annen farge enn vanlig - men hver av dem kan også lære manøvre de normalt sett ikke kan lære! Raikou kan utnytte været med manøveren Weather Ball, Entei kan omsluke motstanderen i ild med Flare Blitz, Suicune kan få inn en heldig 1-Hit KO med Sheer Cold, og alle tre av dem kan lære seg ExtremeSpeed bare for å nevne noen få! Dette mektige arsenalet klargjør denne Pokémon-trioen for selv den mektigste motstander!

Raikou, Entei og Suicune kommer i en Cherish Ball som er kjennetegnet til en Pokémon man får gjennom slike spesielle events som dette. Alle tre er også utmerket med en Classic Ribbon, nok et tegn på deres unike status i Pokémon-samlingen din.

Men det er ikke alt som er spesielt med disse Shiny Pokémon; når du overfører dem til et eksemplar avPokémon Black Version eller Pokémon White Version, så vil du få sjansen til å fange den sjeldne Pokémon Zoroark - en Pokémon du ikke vil møte på normal måte gjennom spillenes gang.

Utdelingen av disse utrolige Shiny Pokémon vil ikke vare lenge. Denne spennende anledningen begynner tidlig i februar 2011 med distribusjonen av Raikou, og fortsetter med sjansen til å laste ned Entei og Suicune senere i løpet av måneden. Du vil kun ha muligheten til å laste ned en av hver én gang per spill.

Hvordan motta Shiny Raikou, Entei og SuicuneDe tre legendariske Pokémon er kun tilgjengelig online via Nintendo Wi-Fi Connection på tre separate tidspunkt:

 • Raikou - 7. februar til 13. februar
 • Entei - 14. februar til 20. februar
 • Suicune - 21. februar til 27. februar


Dette trenger du:
 • En Nintendo DS/DS Lite/DSi/DSi XL
 • Et eksemplar av Pokémon Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold eller SoulSilver Version
 • Bredbåndstilkobling
Følgende må gjøres først i spillene:
 • Du må ha to eller færre Wonder Cards fra tidligere eventer.
 • Du må ha fått Pokédex i spillet.
 • Du må ha minst én ledig plass Party.
1. Start opp spillet og vent til tittelskjermen dukker opp. Trykk så på skjermen slik at du får opp hovedmenyen der det står "CONTINUE", "NEW GAME" og så videre. Velg "MYSTERY GIFT". På neste skjerm velger du "RECIEVE GIFT", "GET VIA NINTENDO WFC" og til slutt bekrefter du med "YES". Bare tenk på at du må bruke samme Nintendo DS som Pokémon-spillet ditt er linket til når det gjelder tilkobling til Nintendo Wi-Fi Connection!

2. Nå har du fått et nytt Wonder Card som du kan ta med til nærmeste Poké Mart. Snakk med mannen i grønt som står foran disken, og han vil gi deg den Pokémon du lastet ned.

3. IKKE GLEM Å LAGRE SPILLET DITT!

NB! Raikou, Entei og Suicune kan kun lastes ned én gang per spillkort.

Du kan besøke den offisielle hjemmesiden for denne online-eventen HER (Kopiert fra www.pokemon.no)Pokémon White version

Picture
Nye legendariske Pokémon, nye helter, en spennende ny verden, pluss mange nye måter å spille på er bare noe av det Pokémon White Version kan tilby!

Pokémon White Version redefinerer Pokémon-serien og tilbyr både rutinerte spillere og nybegynnere en fantastisk opplevelse i et helt nytt eventyr. Og for første gang i serien tilbyr de to spillene egne individuelle områder å utforske. Spillene finner sted i Unova-regionen, langt borte fra de tidligere regionene Kanto og Johto, og Castelia City er en av mange steder du kommer til å besøke.

For første gang i Pokémon-serien vil også årstidene forandres i spillverdenen - det kommer til å være vår, sommer, vinter og høst i spillene! Visse Pokémon og spesielle områder vil bare være tilgjengelige i bestemte årstider, og Unova-regionen kommer selvsagt også til å endre utseende avhengig av årstid.

Som om ikke dette var nok vil du også møte over 150 helt nye Pokémon, og noen av dem finnes kun i Pokémon White Version, mens andre bare finnes i Pokémon Black Version. Et eksempel på dette er legendariske Pokémon som Reshiram og Zekrom.

Reshiram kan sette fyr på omgivelsene med flammer, og ryktene sier at varmen fra flammene kan få selve atmosfæren til å bevege på seg, mens Zekrom kan produsere elektrisitet, fly og gjemme seg i tordenskyer! Reshiram kan bare fanges i Pokémon Black Version, mens Zekrom bare kan fanges i Pokémon White Version.

I starten av spillet kan du velge å spille som nye og eldre trenere, så vel som en av tre nye starter-Pokémon - Snivy, en Pokémon av typen Grass, Tepig, en Pokémon av typen Fire og Oshawott, en Pokémon av typen Water - før du begir deg ut på eventyret sammen med to barndomsvenner.

I Pokémon White Version har du to hovedoppdrag. I det ene oppdraget skal du fylle Unova Pokédex ved å finne og fange hver eneste Pokémon i regionen. For å klare dette må du bytte Pokémon med andre spillere. Det andre oppdraget er å bli Pokémon-mester ved å beseire Elite Four og den nåværende Unova-mesteren! For å klare dette må du kjempe mot ville Pokémon og andre trenere i regionen for å trene opp dine Pokémon. Takket være helt nye tilkoblingsmuligheter vil du kunne forbedre kampevnene dine via Random Matchup-modusen når du bruker Nintendo Wi-Fi Connection.

Utover Pokémon Black Version og Pokémon White Version vil det lanseres to spesielle bundler som inneholder Nintendo DSi. Den ene bundelen kommer til å inneholde Pokémon Black Version og en Nintendo DSi med Reshiram på fronten, mens den andre bundelen vil innholde Pokémon White Version og en Nintendo DSi med Zekrom på fronten.

Pokémon Black Version og Pokémon White Version var de raskest selgende Nintendo DS-spillene noensinne i Japan i løpet av den første lanseringsuken.

Finn ut mer om Pokémon Black & White ved å lese våre to digitale brosjyrer - en er til nybegynnere og en er til deg som allerede kan Pokémon, men ønsker å vite mer om Pokémon Black & White Version. (Kopiert fra www.pokemon.no)Pokémon Black version

Picture
Nye legendariske Pokémon, nye helter, en spennende ny verden, pluss mange nye måter å spille på er bare noe av det Pokémon Black Version kan tilby!

Pokémon Black Version redefinerer Pokémon-serien og tilbyr både rutinerte spillere og nybegynnere en fantastisk opplevelse i et helt nytt eventyr. Og for første gang i serien tilbyr de to spillene egne individuelle områder å utforske. Spillene finner sted i Unova-regionen, langt borte fra de tidligere regionene Kanto og Johto, og Castelia City er en av mange steder du kommer til å besøke.

For første gang i Pokémon-serien vil også årstidene forandres i spillverdenen - det kommer til å være vår, sommer, vinter og høst i spillene! Visse Pokémon og spesielle områder vil bare være tilgjengelige i bestemte årstider, og Unova-regionen kommer selvsagt også til å endre utseende avhengig av årstid.

Som om ikke dette var nok vil du også møte over 150 helt nye Pokémon, og noen av dem finnes kun i Pokémon Black Version, mens andre bare finnes i Pokémon White Version. Et eksempel på dette er legendariske Pokémon som Reshiram og Zekrom.

Reshiram kan sette fyr på omgivelsene med flammer, og ryktene sier at varmen fra flammene kan få selve atmosfæren til å bevege på seg, mens Zekrom kan produsere elektrisitet, fly og gjemme seg i tordenskyer! Reshiram kan bare fanges i Pokémon Black Version, mens Zekrom bare kan fanges i Pokémon White Version.

I starten av spillet kan du velge å spille som nye og eldre trenere, så vel som en av tre nye starter-Pokémon - Snivy, en Pokémon av typen Grass, Tepig, en Pokémon av typen Fire og Oshawott, en Pokémon av typen Water - før du begir deg ut på eventyret sammen med to barndomsvenner.

I Pokémon Black Version har du to hovedoppdrag. I det ene oppdraget skal du fylle Unova Pokédex ved å finne og fange hver eneste Pokémon i regionen. For å klare dette må du bytte Pokémon med andre spillere. Det andre oppdraget er å bli Pokémon-mester ved å beseire Elite Four og den nåværende Unova-mesteren! For å klare dette må du kjempe mot ville Pokémon og andre trenere i regionen for å trene opp dine Pokémon. Takket være helt nye tilkoblingsmuligheter vil du kunne forbedre kampevnene dine via Random Matchup-modusen når du bruker Nintendo Wi-Fi Connection.

Utover Pokémon Black Version og Pokémon White Version vil det lanseres to spesielle bundler som inneholder Nintendo DSi. Den ene bundelen kommer til å inneholde Pokémon Black Version og en Nintendo DSi med Reshiram på fronten, mens den andre bundelen vil innholde Pokémon White Version og en Nintendo DSi med Zekrom på fronten.

Pokémon Black Version og Pokémon White Version var de raskest selgende Nintendo DS-spillene noensinne i Japan i løpet av den første lanseringsuken.

Finn ut mer om Pokémon Black & White ved å lese våre to digitale brosjyrer - en er til nybegynnere og en er til deg som allerede kan Pokémon, men ønsker å vite mer om Pokémon Black & White Version. (Kopiert fra www.pokemon.no)